Kansli<br />personal

Kansli
personal

Avdelning: Kontakt

Publicerat 24 november 2014

 Telefon: 08-672 60 60

E-post: info@unf.se, eller medlem@unf.se för adressändring och andra medlemsregisterfrågor

Postadress: UNF, Box 12825, 11297 Stockholm

Besöksadress: Gammelgårdsvägen 38, 112 64 Stockholm (se även nedan)

Leveransadress: Gammelgårdsvägen 42, 112 64 Stockholm

Jobjörn Folkesson

jobjorn folkessonAdministrativ sekreterare

Jobjörn Folkesson har hand om administrativa sysslor så som resebokningar, UNF:s fakturor, distriktsbidrag, utskick och kanslitelefon. Jobjörn handlägger organisationsutskottet och Pengar att söka (PAS).

Imse Nilsson

imse nilssonGeneralsekreterare

Imse Nilsson leder kansliet och är förbundsstyrelsens verkställande tjänsteman. Imse har budgetansvar, verksamhetsansvar och är länken mellan personalen och förbundsstyrelsen. Generalsekreteraren ansvarar för försäkringsfrågor och har övergripande personalansvar för hela UNF:s personalstyrka. Generalsekreteraren handlägger förebyggsutskottet.

Dennis Greve

dennisgreveBiträdande generalsekreterare

Dennis Greve arbetsleder UNF:s verksamhetsutvecklare, har nära samarbete med distriktsstyrelserna samt respektive fadder i förbundsstyrelsen.

Kajsa Bengtson Bok

kajsabengtsonbokStrategisk kommunikatör

Kajsa Bengtson Bok ansvarar för UNF:s kommunikation internt och externt. Hon hanterar UNF:s kommunikationskanaler, formger material och produkter. Även konsult i kommunikationsfrågor.

Sophie Brömster

sophiebromster (kopia)Pressekretarere/drogpolitisk sekreterare

Sophie Brömster hanterar press och media, tar fram politiskt underlag och är handläggare i det drogpolitiska utskottet. Uppdragsgivare för brysselkontoret och stödjer lokalt i politiskt och medialt arbete.

Nathalie Carlryd

nathaliecarlryd2Förbundsutvecklare

Nathalie Carlryd är handläggare för det globala och sociala utskottet. Ansvarar för UNF:s externa finansiering och samarbetar nära med Junis, Våra Gårdar och NBV.

Lina Mattebo

linamatteboRedaktör Motdrag

Lina Mattebo är redaktör för UNF:s medlemstidning Motdrag. Det innebär att hon har huvudansvar för tidningens innehåll, utformning och produktion.

Johan Persson

johan perssonMedlemsregisteransvarig

Johan Persson har hand om UNF:s medlemsregister samt arkiv.

Amanda Borg

amandaborgKampanjledare Bryt!

Amanda Borg är kampanjledare för UNF:s kampanj Bryt!. Satsningen syftar till att utmana alkoholnormen och kulturen bland studenter vid universitet och högskolor.

Christine Gelfgren

christinegelfgrenKampanjledare Bryt!

Christine Gelfgren är kampanjledare för UNF:s kampanj Bryt!. Satsningen syftar till att utmana alkoholnormen och kulturen bland studenter vid universitet och högskolor.

Emma Persson

emmaperssonPolitisk assistent i EU-frågor

Emma Persson följer EU-politiken, ger respons på lagförslag och träffar politiker. Emma är vår spejare i Bryssel som även tar emot UNF-grupper i maktens högkvarter.

Ellica Brindstedt

ellicabrindstedtPolitisk assistent i EU-frågor

Ellica Brindstedt följer EU-politiken, ger respons på lagförslag och träffar politiker. Ellica är vår spejare i Bryssel som även tar emot UNF-grupper i maktens högkvarter.