Bli medlem

Bli medlem

G G ör som 7000 andra ungdomar i åldern 13 till 25 år. Gå med i UNF och i kampen för en mer demokratisk och solidarisk värld fri från droger.

Att vara medlem i UNF kostar 50 kronor per år. Genom ett medlemsskap i UNF är du med och bestämmer hur vi ska jobba för att världen ska bli bättre, för att vi ungdomar ska kunna påverka i större grad och såklart hur vi får fler att sluta supa! I UNF är det nämligen du som medlem som planerar och arrangerar verksamhet så har du en idé är det i UNF du kan förverkliga den! All verksamhet och alla medlemmar i UNF är nyktra, enligt medlemslöftet här nedan:

”Som medlem i UNF lovar jag att göra mitt bästa för att kämpa för ett bättre samhälle såsom det framgår i IOGT-NTO-rörelsens grundsatser. Därmed lovar jag att leva helnyktert, det vill säga att ej använda drycker med högre alkoholhalt än 2,25 volymprocent, ej heller narkotika eller andra gifter med berusande effekt.”

Genom UNF samlas unga människor och umgås utan alkohol, bara det skapar en bättre och nyktrare värld. Vi har kul medan vi förändrar världen. Med allt vi gör vill vi visa att alkohol och andra droger inte behövs. Vi förbättrar världen på många olika sätt, var med du också!

Bli medleM HÄR

Hur gör jag?

  1. Fyll i formuläret som öppnas på en ny sida. Var noga med det du fyller i, då detta är de uppgifter som registreras i UNF:s medlemsregister. (När formuläret är skickat kan du välja att betala medlemsavgiften direkt med ett VISA eller MasterCard. För andra betalningsalternativ se ”betala medlemskap” nedan.)
  2. Efter en stund kommer du att få ett mejl från UNF som du måste svara på för att vi ska kunna registrera dig som medlem. Ps. Inget mail? Kolla skräpposten i din mail.
  3. Du kommer sedan att få ett välkomstbrev från UNF med information och en räkning på medlemsavgiften (50 kr). Du kan även betala med sms eller swish, se mer nedan.

Alla uppgifter i formuläret kommer att sparas i UNF:s register, så att du kan få vår medlemstidning Motdrag, olika inbjudningar och andra utskick från UNF. Genom att bli medlem godkänner du att medlemsuppgifterna hanteras av UNF i enlighet med PUL.

Behandling av uppgifter

Personuppgifter som lämnas till UNF används för att föra medlemsregister och behandlas inom ramen för UNF:s verksamhet.

De kan komma att användas för erbjudanden om tjänster och produkter till dig som medlem. Uppgifterna kan även komma att överlämnas till annan för behandling, exempelvis för administration av medlemsavgifter.

Komplettering eller kontroll av uppgifterna kan göras mot offentliga register som SPAR. UNF är angelägna om att de personuppgifter som registrerats är riktiga. Det är därför viktigt att du meddelar om någon personuppgift om dig är ofullständig eller felaktig. Du kan också på vår postadress skicka begäran om vilka personuppgifter om dig som behandlas.

Betala medlemskap

Betala via swish

Swisha 50 kronor till 123 189 6851. Glöm inte att skriva ditt personnummer som meddelande för att betalningen ska kunna registreras på dig.

Betala med sms

För att kunna betala ditt medlemskap med sms behöver du ha ett abonnemang som tillåter sms-betalning. Skriv ”UNF ditt personnummer 10 siffror” och skicka till 72456. Observera att det ska komma två sms tillbaka, ett som bekräftar sms:et och ett som bekräftar att din avgift är betald. Det kostar som ett vanligt sms plus medlemsavgiften på 50 kr.

Betala med bankgiro

I början av året skickas en faktura ut till alla medlemmar som finns i UNF:s medlemsregister. På den finns ett OCR-nummer – det numret är kopplat direkt till en specifik medlem. Har du tappat din faktura eller inte fått någon? Kontakta medlem@unf.se. Du kan även be din verksamhetsutvecklare kolla i medlemsregistret där det går att hitta OCR-nummer.

Har du inte möjlighet att betala via sms eller bankgiro finns det möjlighet att betala kontant. Prata med verksamhetsutvecklaren i ditt distrikt.

betala

Ny medlem?

Är du ny i UNF? Välkommen och låt oss sätta igång! Det finns massa saker att göra i UNF. Till en början kan du gå in på ditt distrikts sida för att se vad som händer i distriktet. Du kan också utbilda dig inom UNF och våra frågor. Eller varför inte engagera dig på 3 minuter?

Relaterade artiklar