Bli medlem
Bli medlem

Bli medlem

G G ör som över 4000 andra ungdomar i åldern 13 till 25 år. Gå med i UNF och i kampen för en mer demokratisk och solidarisk värld fri från droger.

I UNF ger vi dig som ung en plattform och verktyg för att engagera dig i det du tycker är viktigt. Vi som skapar all verksamhet själva utifrån vad vi tycker är viktigt. Gillar du att arrangera är det här platsen för dig! Vill du träffa nya vänner och hänga på ett schysst ställe? Då är UNF också perfekt. För din fritid är viktigt, all vår verksamhet är drogfri och vi fokuserar på att alla unga ska ha rätt till en grymt bra fritid, vad det än är du vill göra.

Miljî 2

Dans
I UNF firar vi gärna och ofta, men nykter såklart! Foto: Lina Mattebo

Ta ställning! Bli en demokratikämpe med oss! Som medlem skriver du under vårt medlemsavtal:

”Som medlem i UNF lovar jag att göra mitt bästa för att kämpa för ett bättre samhälle såsom det framgår i IOGT-NTO-rörelsens grundsatser. Därmed lovar jag att leva helnyktert, det vill säga att ej använda drycker med högre alkoholhalt än 2,25 volymprocent, ej heller narkotika eller andra gifter med berusande effekt.”

Dss
Som medlem kan du åka på samlingar, kurser och utbyten. Här är UNF:S distriktsstyrelsesamling 2015.
När vi ses utbyter vi kunskap och peppar varandra i vårt arbete. Här på Kongressen i Lund 2015.

Att vara medlem i UNF kostar 50 kronor per år.

Bli medleM HÄR

Hur gör jag?

  1. Fyll i formuläret som öppnas på en ny sida. Var noga med det du fyller i, då detta är de uppgifter som registreras i UNF:s medlemsregister. (När formuläret är skickat kan du välja att betala medlemsavgiften direkt med ett VISA eller MasterCard. För andra betalningsalternativ se ”betala medlemskap” nedan.)
  2. Efter en stund kommer du att få ett mejl från UNF som du måste svara på för att vi ska kunna registrera dig som medlem. Ps. Inget mail? Kolla skräpposten i din mail.
  3. Du kommer sedan att få ett välkomstbrev från UNF med information och en räkning på medlemsavgiften (50 kr). Du kan även betala med sms eller swish, se mer nedan.

Alla uppgifter i formuläret kommer att sparas i UNF:s register, så att du kan få vår medlemstidning Motdrag, olika inbjudningar och andra utskick från UNF. Genom att bli medlem godkänner du att medlemsuppgifterna hanteras av UNF i enlighet med PUL.

Behandling av uppgifter

Personuppgifter som lämnas till UNF används för att föra medlemsregister och behandlas inom ramen för UNF:s verksamhet.

De kan komma att användas för erbjudanden om tjänster och produkter till dig som medlem. Uppgifterna kan även komma att överlämnas till annan för behandling, exempelvis för administration av medlemsavgifter.

Komplettering eller kontroll av uppgifterna kan göras mot offentliga register som SPAR. UNF är angelägna om att de personuppgifter som registrerats är riktiga. Det är därför viktigt att du meddelar om någon personuppgift om dig är ofullständig eller felaktig. Du kan också på vår postadress skicka begäran om vilka personuppgifter om dig som behandlas.

Betala medlemskap

Betala via swish

Swisha 50 kronor till 123 189 6851. Glöm inte att skriva ditt personnummer som meddelande för att betalningen ska kunna registreras på dig.

Betala med sms

För att kunna betala ditt medlemskap med sms behöver du ha ett abonnemang som tillåter sms-betalning. Skriv ”UNF ditt personnummer 10 siffror” och skicka till 72456. Observera att det ska komma två sms tillbaka, ett som bekräftar sms:et och ett som bekräftar att din avgift är betald. Det kostar som ett vanligt sms plus medlemsavgiften på 50 kr.

Betala med bankgiro

I början av året skickas en faktura ut till alla medlemmar som finns i UNF:s medlemsregister. På den finns ett OCR-nummer – det numret är kopplat direkt till en specifik medlem. Har du tappat din faktura eller inte fått någon? Kontakta medlem@unf.se. Du kan även be din verksamhetsutvecklare kolla i medlemsregistret där det går att hitta OCR-nummer.

Har du inte möjlighet att betala via sms eller bankgiro finns det möjlighet att betala kontant. Prata med verksamhetsutvecklaren i ditt distrikt.

Ny medlem?

Är du ny i UNF? Välkommen och låt oss sätta igång! Det finns massa saker att göra i UNF. Till en början kan du gå in på ditt distrikts sida för att se vad som händer i distriktet. Du kan också utbilda dig inom UNF och våra frågor. Eller varför inte engagera dig på 3 minuter?

Relaterade artiklar