Stockholm
Stockholm

Stockholm

V V älkommen till UNF Stockholm! Oavsett om du är intresserad av fredagshäng, spel, musik eller politik tror vi att du kommer hitta det du vill ha hos oss.

I Sveriges största distrikt har du mycket att välja på och vi tror inte att du kommer bli besviken. Du kan välja själv om du vill vara aktiv i en specifik förening, eller haka på allt möjligt som händer runt om i distriktet.Här på hemsidan lägger vi upp event som händer, berättar hur du enklast kommer i kontakt med oss och visar upp det senaste som händer i Stockholm. Gilla oss såklart på Facebook för att få de allra senaste uppdateringarna! Längst ner

 

Föreningar

Vi har fler olika föreningar och du väljer själv vilken som passar dig bäst, du kan endera välja utifrån var du bor eller vad du vill göra! Men oavsett vilken förening du är med i kan du gå på andra föreningars aktiviteter.

UNF Morgonstjärnan Vår största förening som håller till i vår lokal nära T-centralen. De ses varje fredag och ibland också på andra dagar. På hemsidan finns ett terminsprogram som planeras i början av varje termin. De har väldigt olika aktiviteter för att det ska finnas nått för alla!

UNF Söderort Håller till i Skarpnäck i lokalen som kallas för Hangaren. Ses varje onsdagskväll för att spela spel, och har ibland andra aktiviteter på andra dagar.

Stockholm Straight Edge En Straight Edge förening som planerar och genomför spelningar och festivaler på olika scener runt om i Stockholm. Ibland har de också andra arrangemang. Mejl: sthlmsxe(at)gmail.com

Seda Vår turkiska förening i Skärholmen. De har aktiviteter på torsdagar, fredagar och lördagar.

UNF Smash En förening som spelar Smash. Håller till i vår lokal Klara Södra när T-centralen.

Väddö Vår förening på Väddö håller olika aktiviteter på olika ställen på orten.

Kontakt

 @ är utbytt tll (a) för att undvika skräppost

Verksamhetutvecklare: Daniel Pilsäter
Telefon – 0733 8383 27
Mail – daniel.pilsater@unf.se

Distriktsordförande: Jens Jörgensen Moberg
Telefon – 0707 530327
Mail – jens.morot(a)gmail.com

Vice distriktsordförande: Lisa Nordemo
Mail – lisa.n(a)unf.se

Kassör: Olivia Teghararian
Mail – oliv.bella(a)hotmail.com

Sekreterre: Noa Greén
Mail – samuelnoagreen(a)gmail.com

Ledamot: Felicia Themptander
Mail – f.themptander(a)gmail.com

Ledamot: Gaia Rain
Mail – rowellgaia(a)gmail.com

 

Eller kontakta oss direkt!

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Ämne

Ditt meddelande