Distriktsårsmöte i Köping
Kalender / Västmanland

Distriktsårsmöte i Köping

  • Plats IOGT-NTO Forum i Köping
  • Sista anmälningsdag 2015-03-06
Dölj datum
  • 2015-03-20 17:00 - 00:00
  • 2015-03-21 00:00 - 17:00
Ä Ä ntligen är det dags för distriktsårsmöte! UNF:are från hela Västmanland samlas under ett och samma tak för att fatta viktiga beslut om vår framtid. Vi umgås, äter och bestämmer viktiga saker tillsammans under två fullspäckade dagar i Köping. Bland annat har vi tillgång till en fantastisk scen och biograf!

Välkommen till Köping!

På fredag kväll klockan 17:00 är det drop in för alla helgens deltagare fram till 18:00 då vi äter mat tillsammans på Forum som är rörelsens stora hus i Köping. Efter middagen kommer vi att både att köra improvisationsteater, få gå en grym mötesskola, baka fika till mötet dagen efter och se en film (förhoppningsvis på en egen biograf!). På lördagen är det dags för själva distriktsårsmötet. Vi kommer också att fika, äta mat och se på UNF-filmen som UNF Västmanland gjorde under UNF:aren i Västerås förra året.

För den som vill så kommer det att finnas möjlighet till övernattning i masslogi i Köping. Annars går det bra att komma tillbaka igen på lördagen eller att vara med på en av dagarna.

Distriktsårsmötet

Distriktsårsmötet i Köping börjar på den 21:a mars (lördag) på förmiddagen. Alla som valts till ombud och ombudsersättare på sina föreningsårsmöten är då med och beslutar om UNF:s framtid men det är fritt för samtliga medlemmar i UNF att närvara på mötet och att vara med i diskussioner under mötet. Mer info kommer!

Ombud, ombudsersättare och andra deltagare

Under helgen så finns det, i grova drag, tre typer av deltagare närvarande. Det är ombud, ombudsersättare och andra deltagare. Läs vidare här om du vill veta mer!

Ombud – På föreningarnas årsmöten väljs ombud till distriktsårsmötet. Det är ombuden som representerar föreningarna och som fattar beslut under mötet. Däremot kan alla närvarande medlemmar vara med i diskussionerna under mötet. Ombud förväntas delta i mötesskolan på fredagen.

Ombudsersättare – På föreningarnas årsmöten väljs även ombudsersättare till distriktsårsmötet. Om ombuden av någon anledning inte kan delta i mötet så ges ombudsersättaren rösträtt istället för ombudet. Ombudsersättare förväntas delta i mötesskolan på fredagen.

Andra deltagare – Vi kommer att vara många andra i köping den 20:e till 21:a mars utöver ombuden och deras ersättare. Peppade UNF:are, styrelseledamöter, verksamhetsutvecklare, förbundsrepresentanter, mötesfunktionärer och medlemmar från JUNIS, NSF och IOGT-NTO. Alla medlemmar i UNF är välkomna att vara med på helgen i Köping. Vi hoppas att vi blir många så att vi får en helt fantastisk helg!

Västra Långgatan 2, Köping
December
2019
Måndag
Tisdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lördag
Söndag
1 Sön
2 Mån
3 Tis
4 Ons
5 Tor
6 Fre
7 Lör
8 Sön
9 Mån
10 Tis
11 Ons
12 Tor
13 Fre
14 Lör
15 Sön
16 Mån
17 Tis
18 Ons
19 Tor
20 Fre
21 Lör
22 Sön
23 Mån
24 Tis
25 Ons
26 Tor
27 Fre
28 Lör
29 Sön
30 Mån
31 Tis
Prenumerera på kalendern här!