Kallelse till kongressen 2019
Kongressen 2019

Kallelse till kongressen 2019

Publicerat 21 februari 2019

Välkommen till kongressen i Örnsköldsvik den 25-30 juni

Det är kongressen som bestämmer över vad UNF ska satsa på fram till 2021. Enligt våra stadgar ska vi skicka ut en kallelse till den. Så här kommer den!

Ombud – för dig som vill bestämma om UNF:s framtid
Som ombud får du vara med och bestämma vad UNF ska satsa på och vad vi tycker i olika frågor! För att åka som ombud behöver du bli vald på ditt distriktsårsmöte. Det finns också möjlighet att åka som ersättare som är med på kongressförhandlingarna om ett ombud exempelvis blir sjukt.
Pris Gratis

Äventyrslägret – för dig som vill utmanas och ha kul
Du kommer få prova på saker såsom paddling, geocaching och bada. Förutom allt kul kommer du också få lära dig spännande saker som att överleva ute i det vilda, eller vad du behöver kunna om en katastrof händer. Den här upplevelsen passar utmärkt för alla UNF:are oavsett ålder!
Pris 1500 kr

Youth activism camp – för dig som vill påverka och träffa unga från hela Europa.
Har du funderat på hur en bäst kan förändra världen? Hur du kan påverka människor och politiker? Hur du kan knyta kontakter med folk från hela världen?
Då är det här lägret för dig! Under veckan kommer du utbyta erfarenheter med deltagare från hela Europa. Du kommer att lära dig om jämställdhet, rasism, sexualitet och orättvisor i samhället, och du kommer få använda aktivism som ett verktyg för att förändra världen!
Pris Gratis

Motion – Har du en idé som kan förbättra UNF? Då kan du motionera, det vill säga lägga ett förslag till kongressen. Alla UNF:s medlemmar, föreningar och distrikt har rätt att göra det!
Motionerna ska mejlas till motioner@unf.se senast den 16:e april 2019!

Med vänliga hälsningar
Isabelle Benfalk, Förbundsordförande

Läs mer här

Åka som ombud
Nedan kan du klicka dig in för att se hur många ombud just ditt distrikt får skicka med, baserat på antal medlemmar i distriktet. För att åka som ombud måste du bli vald till det på distriktsårsmötet, kontakta ditt distrikt för mer information.
Ombudsfullmakten fylls sedan i av ditt distrikt och skickas sedan till oss. Som en anmälan till kongressen.

Ombudsfördelning

Ombudsfullmakt