Göteborg & Bohuslän

Göteborg & Bohuslän

V V älkomna till Sveriges framsida! Vill du förändra din vardag, gå utanför det monotona, förändra världen, eller bara har roligt? Då är du på helt rätt plats! Vi kämpar för att alla ungdomar skall ha rätt till en meningsfull fritid och ser till att de har verktyg för att göra just det. I vårt distrikt hittar du glädje, gemenskap, målinriktade ungdomar, vänskap och minnen för livet. Av unga, för unga!

Föreningar

Häng med på våra föreningars verksamhet! De har allt från hängkvällar och sociala tillställningar till äventyrliga event. Det bästa av allt är att det är just du som medlem som bestämmer vad som händer och sker i föreningen!

 

UNF Klippan

Föreningen UNF Klippan samlar medlemmar i hela Göteborg & Bohuslän. Deras verksamhet är digital eller utgår från Nordengårdens källare på Stockholmsgatan 16 i Göteborg! Där gör de allt möjligt, från hängkvällar och sportaktiviteter till verksamhet kring drogpolitik, rollspel och mer. Som medlem har du full möjlighet att bestämma vad de ska göra eller dra ihop en egen aktivitet med stöd från föreningen! Föreningen har även klätterutrustning att låna ut och arrangerar ibland helgklättring och då får alla följa med, ung som gammal. Det är självklart okej att vem som helst hänger på när som helst!

Ålder på medlemmar i föreningen: 13-25. Vill du få mer info? Kolla in deras facebookgrupp! De går även ut med information via mejl.

 

Bilda en egen förening!

För att kunna starta en UNF-förening behöver ni vara minst fem personer som vill skapa meningsfull fritid. Med en förening får ni ekonomiskt bidrag från distriktet att bedriva er verksamhet. Vad den ska vara är upp till er! Vi hjälper gärna till att bilda er förening, kontakta oss!

 

Styrelser

UNF Göteborg & Bohuslän har år 2021 två styrelser. En på föreningsnivå och en på distriktsnivå. De arbetar tätt tillsammans för att skapa mer verksamhet än någonsin förut! Vi vill föra makten närmare medlemmarna och mycket av vår verksamhet utgår därför från föreningen UNF Klippan som är distriktstäckande.

Alla protokoll från verksamhetsåret 2020 och våra möten finns publicerade här!

 

Föreningsstyrelsen

Ordförande: Pontus Beskow Borg

Kassör: Hampus Haugland

Sekreterare: Lowe Elfström

Ledamot: Ebba S

Ledamot: Inez F

Ledamot: Sara Vedin

 

Distriktsstyrelsen

Årets distriktsstyrelse väljs på distriktsårsmötet den 14 mars!

 

Kontakt

Våra sociala medier

Facebooksida | Facebookgrupp | Instagram

Mejla oss!

Medlemmar når oss lättast med tips, förslag eller generella frågor via våra sociala medier. Övriga ärenden och andra personer hänvisas till att kontakta oss per mejl:

– Generella frågor och mejl skickas till ordförande Pontus Beskow Borg med mejladressen pontus.beskow@unf.se.
– Ekonomiska frågor hänvisas till kassör Hampus Haugland med mejladressen hampus.haugland@unf.se.
– För att begära protokoll eller andra handlingar kontaktas lättast sekreterare Lowe Elfström genom lowe.elfstrom@unf.se.
– Om du inte vet vem du ska kontakta bör du skicka ett mejl till Pontus, se ovan!