Göteborg & Bohuslän

Göteborg & Bohuslän

V V älkomna till Sveriges framsida! Vill du förändra din vardag, gå utanför det monotona, förändra världen, eller bara har roligt? Då är du på helt rätt plats! Vi kämpar för att alla ungdomar skall ha rätt till en meningsfull fritid och ser till att de har verktyg för att göra just det. I vårt distrikt hittar du glädje, gemenskap, målinriktade ungdomar, vänskap och minnen för livet. Av unga, för unga!

 

Kontakt

@ är utbytt tll (a) för att undvika skräppost

Verksamhetsutvecklare: Isa Ekbrand
Telefon: 073 383 83 14
Mail: isa.ekbrand(a)unf.se
Kontorsadress: Mölndalsvägen 30 C, 412 63  Göteborg

Distriktsordförande: Simon Thörn
Mail: simon.thorn(a)unf.se

Kassör: Jonathan Kraft
Mail: jonathan.kraft(a)unf.se

Sekreterare: Anneli Ödman
Mail: odman(a)unf.se

Vi har också en sida på facebook och även en grupp för medlemmarna på facebook! Där kan du hålla koll på vad som händer just nu i UNF Göteborg & Bohuslän! När du är medlem så går vi även ut med information via mail.

Föreningar

 

UNF Klippan

Att sitta och hänga med sina kompisar gillar de flesta ungdomar men även adrenalinkänslan väcker mångas intresse! Det är precis det medlemmarna i Klippan ägnar sig åt. UNF Klippan arrangerar både syjunta och ”hängkvällar”, som kan vara allt från film till matlagning, eller varför inte en tårtbakartävling? Föreningen har även klätterutrustning att låna ut och arrangerar ibland helgklättring och då får alla följa med, ung som gammal. Det är självklart okej att vem som helst hänger på när som helst!

Ålder på medlemmar i föreningen: 13-25. Vill du få mer info? Kolla in deras facebookgrupp! De går även ut med information via mail. Klippan hänger mest i källaren på Nordengården, Stockholmsgatan 16 i Göteborg!

 

UNF 415

Från Bergsjön (med postort 415) kommer föreningen, därav kommer namnet på föreningen! Blir du medlem får du följa med mycket på kurshelger, fika ofta, grilla lite och annat kul som ungdomar vill göra!

 

 

Vill du också engagera dig i en förening? Häng med på våra föreningars verksamheter eller starta upp en egen förening. För att kunna starta en UNF-förening behöver ni vara minst fem personer som vill skapa meningsfull fritid.

 

 

Kontakta oss direkt

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Ämne

Ditt meddelande