Göteborg & Bohuslän

Göteborg & Bohuslän

V V älkomna till Sveriges framsida! Vill du förändra din vardag, gå utanför det monotona, förändra världen, eller bara har roligt? Då är du på helt rätt plats! Vi kämpar för att alla ungdomar skall ha rätt till en meningsfull fritid och ser till att de har verktyg för att göra just det. I vårt distrikt hittar du glädje, gemenskap, målinriktade ungdomar, vänskap och minnen för livet. Av unga, för unga!

 

Kontakt

@ är utbytt tll (a) för att undvika skräppost

Verksamhetsutvecklare: Isa Ekbrand
Telefon: 073 383 83 14
Mail: isa.ekbrand(a)unf.se
Kontorsadress:Postgatan 5, 411 13 Göteborg

Distriktsordförande: Simon Thörn
Mail: simon.thorn(a)unf.org

Kassör: Mattias Edquist

Sekreterare: David Hallberg Jönsson

Ledamot: Elon Larsson

Ledamot: Johanna Olsson

 

Vi finns också på facebook: https://www.facebook.com/unfgoteborg/
Där kan du hålla koll på vad som händer just nu i UNF!

Föreningar

 

UNF Klippan: Att sitta och hänga med sina kompisar gillar de flesta ungdomar men även adrenalinkänslan väcker mångas intresse! Det är precis det medlemmarna i Klippan ägnar sig åt. UNF Klippan arrangerar ”hängkvällar”, som kan vara allt från film till matlagning, eller varför inte en tårtbakartävling? Föreningen är även inriktad på klätterverksamhet. De hittar på aktiviteter som att åka och klättra tillsammans, se klätterfilmer och dylikt. Föreningen har även utrustning att låna ut och arrangerar ibland helgklättring och då får alla följa med, ung som gammal. Det är självklart okej att vem som helst hänger på när som helst. Ålder på medlemmar i föreningen: 13-25.

 

Vill du också engagera dig i en förening? Häng med på Klippans verksamhet eller starta upp en egen förening. För att kunna starta en UNF-förening behöver ni vara minst fem personer som vill skapa meningsfull fritid.

 

 

Kontakta oss direkt

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Ämne

Ditt meddelande