Göteborg & Bohuslän

Göteborg & Bohuslän

V V älkomna till Sveriges framsida! Vill du förändra din vardag, gå utanför det monotona, förändra världen, eller bara har roligt? Då är du på helt rätt plats! Vi kämpar för att alla ungdomar skall ha rätt till en meningsfull fritid och ser till att de har verktyg för att göra just det. I vårt distrikt hittar du glädje, gemenskap, målinriktade ungdomar, vänskap och minnen för livet. Av unga, för unga!

Föreningar

Häng med på våra föreningars verksamhet! De har allt från hängkvällar och sociala tillställningar till äventyrliga event. Det bästa av allt är att det är just du som medlem som bestämmer vad som händer och sker i föreningen!

 

UNF Klippan

Att sitta och hänga med sina kompisar gillar de flesta ungdomar men även adrenalinkänslan väcker mångas intresse! Det är precis det medlemmarna i Klippan ägnar sig åt. UNF Klippan arrangerar både syjunta och ”hängkvällar”, som kan vara allt från film till matlagning, eller varför inte en tårtbakartävling? Föreningen har även klätterutrustning att låna ut och arrangerar ibland helgklättring och då får alla följa med, ung som gammal. Det är självklart okej att vem som helst hänger på när som helst!

Ålder på medlemmar i föreningen: 13-25. Vill du få mer info? Kolla in deras facebookgrupp! De går även ut med information via mail. Klippan hänger mest i källaren på Nordengården, Stockholmsgatan 16 i Göteborg!

 

UNF 415

Från Bergsjön (med postort 415) kommer föreningen, därav kommer namnet på föreningen! Blir du medlem får du följa med mycket på kurshelger, fika ofta, grilla lite och annat kul som ungdomar vill göra!

 

Bilda en egen förening!

För att kunna starta en UNF-förening behöver ni vara minst fem personer som vill skapa meningsfull fritid.

 

Distriktsstyrelsen

UNF Göteborg & Bohuslän är unika när det kommer till styrelsen! Vi tror att vi kan göra mer tillsammans och har därför en gemensam styrelse tillsammans med Junis i distriktet. Styrelsen är därefter uppdelad i två utskott, ett för Junis och ett för UNF. I första hand är det UNF-utskottet du skall kontakta vid alla sorters frågar, tankar och idéer. Vi i UNF-utskottet arbetar tillsammans för att göra oss till ett starkt distrikt med föreningar och medlemmar i distriktets alla hörn!

Alla protokoll från verksamhetsåret 2020 och våra möten finns publicerade här!

 

UNF-utskottet

Ordförande: Moa Thörn

Kassör och kommunikationsansvarig: Lowe Elfström

Administrativt ansvarig: Hampus Haugland

 

Styrelsen

Ordförande: Pontus Beskow Borg

Vice ordförande: Moa Thörn

Kassör: Lowe Elfström

Sekreterare: Johanna Olsson

Ledamot: Hampus Haugland

Ledamot: Marianne Hallbert

 

Kontakt

Information om vad som händer i distriktet får du på sociala medier!

Facebook-sida Facebook-grupp för medlemmar Instagram

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Ämne

Ditt meddelande