RECLAIM: Folkbildning
Kalender / Kronoberg

RECLAIM: Folkbildning

  • Plats STF Vandrarhem Kronobergshed
  • Sista anmälningsdag 2016-10-21
  • Hashtag #reclaimfolkbildning
Visa datum
  • 2016-10-28 18:00 -
  • 2016-10-28 18:00 - 23:59
  • 2016-10-29 00:00 - 23:59
  • 2016-10-30 00:00 - 13:00

Publicerat 3 oktober 2016

R R ECLAIM: Folkbildning är ett helgläger där du som deltagare går en praktisk kurs samtidigt som du går en cirkelledarutbildning. Vi riktar oss till medlemmar i UNF som både vill vara med på ett sjukt bra läger och som vill lära sig hur vi kan använda oss av folkbildningen för att utveckla såväl det egna engagemanget som hela vår organisation. Under kurserna så testar vi nya metoder och lär oss hur vi kan dela med oss av våra nya kunskaper.

reclaim211

Utöver att vi går en lärorik och rolig kurs tillsammans så kommer vi bland annat att äta god mat ihop och ha roliga gemensamma kvällsaktiviteter! Oberoende på vilken kurs du går så kommer du att få vara med om massor av roliga saker under själva kursen. Under lördagskvällen anordnar UNF Kronoberg en fet Halloweenfest! Det blir helt enkelt en helg du sent kommer att glömma!


Under helgen kommer det finnas 4 fantastiska spår att välja på. Mer information om varje spår kommer inom snar framtid, tills dess får du nyfiket undra och klura vad dessa kan innehålla! Kan du inte vänta en sekund? Kontakta någon av spårledarna! Anmälan öppnar den 28 september.

teater

Teater

Den formella beskrivningen av teater är något i denna stilen: ”Teater, ibland drama eller skådespel, är en typ av scenkonst, som syftar till att agera, berätta, framställa eller förevisa historier, idéer eller känslor inför en publik”. Vi kommer arbeta med traditionell teater men även skoja till det lite!

Vill du lära dig att använda kropp och röst på bästa möjliga sätt samt lära dig massa nya bra övningar som kan användas i flera sammanhang så är detta spåret för dig! Vi kommer att öva på improvisation, samarbete, kroppsspråk och givetvis massa annat kul.

– Kontakt: Felicia Grill felicia.grill@unf.se 076-18 84 515

 

film

Film

På filmspåret kommer du att bli proffs på att skapa film och att producera storsäljande hollywoodrullar! När du åker hem från helgen kommer du tycka autofokus och iMovie är djävulens påfynd. Det stora projektet under helgen kommer vara att filma hela helgen och redigera ihop det till en ”dokumentär/reklamfilm”.
Se till att batterierna är laddade och SD-kortet är med.
Viktigast av allt, glöm för katten inte att ta av linsskyddet.

– Kontakt: John Ferner tolv@unf.se 072-56 16 454

engagemangsva%cc%8ard

Engagemangsvård

Engagemangsvård är spåret för dig som vägrar tappa motivationen. Vi kommer lägga mycket fokus på självsäkerhet, stresshantering och avslappning. Vi kommer dela erfarenheter, peppa varandra men framför allt lämna med massa ny och uppfriskande energi! Under helgen kommer vi testa på praktiska övningar i yoga, mindfulness och dansa bort all negativ energi vi bär på för att sedan dansa vidare ut i världen redo att ta oss an nya utmaningar. Vi är alla grymma och vi förtjänar all eloge vi kan få och vi måste börja med att ge oss det själva! Hoppas vi ses på Reclaim och att du vill vara med att bidra till ett riktigt najs spår!

– Kontakt: Julia Nilsson julia.nilsson@unf.se 070-29 50 180

spel

Spel och turnering

Den där goa känslan när ditt favoritlag vinner en stor turnering, den där sjuka hs:en, när du vinner ett game 15 minuter in efter galen snowballing, när du kommer förbi nivån du kämpat med i en timma. Om du älskar allt detta är spel och turnerings-spåret någonting för dig! Vi kommer att testa på allt kring spelturnerings och lan arrangemang, du kommer ha möjligheten att casta, spela, anordna matcher och LAN. Under spåret kommer vi ha professionella e-sportare som föreläser och erfarna LAN-arrangörer så att vi tillsammans kan lära oss att utöka eller skapa vår egen LAN-verksamhet! Oavsett om ni har egna ideér om hur LAN och turneringar ska utföras, har frågor och funderingar om professionellt e-sportande eller är helt ny och bara vill lära från mer erfarna UNF:are så är ni varmt välkomna till vårt spår!
GL HF, vi ses på Reclaim!

– Kontakt: Viktor Erlandsson viktor@aptitude.gg 070-07 28 468

Övrigt

Kurshelgen kommer kosta 0 kr för dig som är medlem i UNF och då ingår reseutjämning. Det kommer mer information hur mycket den kommer ligga på snart. Tanken är att det ska vara helt gratis att ta sig till och deltaga under helgen.

Frågor:
Har du allmäna frågor kring helgen kontaktar du Jonatan Bengtsson på antingen jonatan.bengtsson@unf.se eller telefon 0703545460.

March
2023
Måndag
Tisdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lördag
Söndag
1 Ons
2 Tor
3 Fre
4 Lör
5 Sön
6 Mån
7 Tis
8 Ons
9 Tor
10 Fre
11 Lör
12 Sön
13 Mån
14 Tis
15 Ons
16 Tor
17 Fre
18 Lör
19 Sön
20 Mån
21 Tis
22 Ons
23 Tor
24 Fre
25 Lör
26 Sön
27 Mån
28 Tis
29 Ons
30 Tor
31 Fre
Prenumerera på kalendern här!