Väst

Väst

V V älkomna till Sveriges framsida! Vill du förändra din vardag, gå utanför det monotona, förändra världen, eller bara har roligt? Då är du på helt rätt plats! Vi kämpar för att alla ungdomar skall ha rätt till en meningsfull fritid och ser till att de har verktyg för att göra just det. I vårt distrikt hittar du glädje, gemenskap, målinriktade ungdomar, vänskap och minnen för livet. Av unga, för unga!

Namnbyte och Distriktsamgående

Tidigare hette vårt distrikt UNF Göteborg och Bohuslän, men sedan 2021 heter vi numer UNF Väst!

Vårt årsmöte valde att byta namn eftersom Göteborg och Bohuslän ansågs gammalt och förlegat. Vi tror på en modernisering inom såväl vårt distrikt som hela rörelsen och vill förnya tillika förenkla hur vi gör saker och ting.

UNF:s kongress 2021 beslutade att låta UNF Väst och UNF Älvsborg bilda ett nytt distrikt under namnet UNF Väst. Processen har börjat men har en bit kvar. Vid frågor är du välkommen att kontakta UNF:s förbundsstyrelseledamot, Jacob Nehrer, som är ansvarig för processen.

Föreningar

Häng med på våra föreningars verksamhet! De har allt från hängkvällar och sociala tillställningar till äventyrliga event. Det bästa av allt är att det är just du som medlem som bestämmer vad som händer och sker i föreningen!

 

UNF Klippan

Föreningen UNF Klippan samlar medlemmar i hela distrikt Väst. Deras verksamhet är digital eller utgår från Nordengårdens källare på Stockholmsgatan 16 i Göteborg! Där gör de allt möjligt, från hängkvällar och sportaktiviteter till verksamhet kring drogpolitik, rollspel och mer. Som medlem har du full möjlighet att bestämma vad de ska göra eller dra ihop en egen aktivitet med stöd från föreningen! Föreningen har även klätterutrustning att låna ut och arrangerar ibland helgklättring och då får alla följa med, ung som gammal. Det är självklart okej att vem som helst hänger på när som helst!

Ålder på medlemmar i föreningen: 13-25. Vill du få mer info? Kolla in deras facebookgrupp! De går även ut med information via mejl.

 

Bilda en egen förening!

För att kunna starta en UNF-förening behöver ni vara minst fem personer som vill skapa meningsfull fritid. Med en förening får ni ekonomiskt bidrag från distriktet att bedriva er verksamhet. Vad den ska vara är upp till er! Vi hjälper gärna till att bilda er förening, kontakta oss!

 

Styrelser

UNF Väst har år 2021 två styrelser. En på föreningsnivå och en på distriktsnivå. De arbetar tätt tillsammans för att skapa mer verksamhet än någonsin förut! Vi vill föra makten närmare medlemmarna och mycket av vår verksamhet utgår därför från föreningen UNF Klippan som är distriktstäckande.

Alla medlemmar får tillgång till våra protokoll! Kontakta oss så delar vi protokollen med dig, inga konstigheter – inga problem!

 

Föreningsstyrelsen

Ordförande: Sara Vedin

Kassör: Hampus Haugland

Sekreterare: Pontus Beskow Borg

Ledamot: Inez F

Ledamot: Noah I

 

Distriktsstyrelsen

Ordförande: Sara Vedin

Kassör: Hampus Haugland

Sekreterare: Pontus Beskow Borg

 

Kontakt

Våra sociala medier

Facebooksida | Facebookgrupp | Instagram

Mejla oss!

Medlemmar når oss lättast med tips, förslag eller generella frågor via våra sociala medier. Övriga ärenden och andra personer hänvisas till att kontakta oss per mejl:

– Alla frågor hänvisas till distriktsstyrelsen på mejladressen vast@unf.se.