Värva

Värva

Avdelning: För medlemmar

Publicerat 15 februari 2022

Värvning

Välkommen till UNFs värvarsida! Här hittar du alla våra samlade resurser för att kunna planera, genomföra och följa upp en riktigt bra värvning. Materialet är framtaget för att hjälpa alla er i UNF-landet att bli större och kunna få fler medlemmar till er förening eller ert distrikt.

För att delta i kampanjen behöver du och dina vänner boka in er på att värva, ta kontakt med en skola eller annan plats där ni vill vara. Är du taggad på att vara med? Hör av dig till din föreningsutvecklare så hjälper vi dig! Har du ingen föreningsutvecklare kan du kontakta vår distriktsutvecklare, alla våra kontaktuppgifter hittar du på https://www.unf.se/kontakt/personal/. Vi svarar gärna på frågor, samordnar och stöttar er!

Att värva är väsentligt för UNFs överlevnad, utan medlemmar finns det inget förbund. Värvning kan för vissa kännas svårt, och andra väldigt enkelt. Vissa har aldrig gjort det förr, medan andra har mycket erfarenhet av det. Oavsett vilken nivå du ligger på finns det alltid ny inspiration, tips och tricks att hämta. Nedan har vi samlat våra bästa vägledningar för att du ska kunna erbjuda UNF och den meningsfulla fritid som vi ger till ännu fler ungdomar.

Värvarboken

Värvarboken är en första introduktion till allt du behöver veta för att värva. Den går igenom steg för steg hur du gör för att få till en lyckad värvning på skolan. Läs hela Värvarboken digitalt genom knappen nedan

Värvarboken

Uppföljaren

Det krävs inte bara att värva medlemmar för att göra din förening större. För att medlemmar ska vara kvar behöver de finna sitt medlemsskap värdefullt. Detta gör vi enklast genom så kallade uppföljningar, alltså att vi följer upp värvningen med aktiviteter. I Uppföljaren kan du läsa om allt som behövs för en lyckad uppföljning.

Uppföljaren

Återvärvning

Ett medlemsskap gäller endast under ett och samma kalenderår, och det behöver därför uppdateras. Denna återregistrering som medlem kallar vi i UNF för återvärvning, och i materialet nedan får du en god grund med steg-för-steg instruktioner på hur du återvärvar.

Återvärvning