Älvsborg

Älvsborg

V V älkommen till UNF Älvsborg

Vi är ett distrikt på ca 100 medlemmar, fördelade i fem stycken föreningar från Vänersborg i norr till Skene i söder. I våra föreningar runt om i Älvsborg arrangeras veckoverksamhet med allt från bakning till LAN. I distriktet arrangerar vi läger och kurser för alla våra medlemmar. Vill du kontakta oss kan du fylla i formuläret nedan.

Kolla gärna in vår Facebook-sida för att se aktuella evenemang och annat kul som sker i distriktet!

Kontakt

Kontaktuppgifter

Har du frågor? Hör gärna av dig!

Facebooksida: UNF Älvsborg
https://www.facebook.com/alvsborgunf/

Kontaktformulär

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Ämne

Ditt meddelande

Föreningar

 • UNF Star
  UNF Star är en förening som håller till i Alingsås. Föreningen träffas några gånger i månaden för att hänga och göra roliga aktiviteter tillsammans.
 • UNF Töllsjö
  UNF Töllsjö är en förening med aktivitet varje onsdag, det kan vara allt från bakning till fem-kamp som är aktiviteten.  Onsdagar 18.00-21.00
 • UNF Waria
  I föreningen gör vi saker som lagar mat, spelar spel och annat skoj. Vi träffas oftast under måndagar och torsdagar. På torsdagarna umgås vi själva och hittar på saker som vi känner för. Under måndagen är det mer uppstyrt med någon som planerat verksamheten och håller i kvällens aktivitet, vill du vara med och planera en aktivitet är det bara att höra av dig!
 • UNF Skene
  UNF Skene är en förening där det alltid är full fart, det kan vara allt från bakning till tacos. De träffas varje måndag kl 18:30 – 20:00 i IOGT-NTO lokalen i Skene. Sista fredagen i månaden är även många medlemmar med och hjälper till på mellanstadiediscot de arrangerar.
 • UNF Kravall
  UNF Kravall är enligt dem själva distriktets coolaste förening. Föreningen genomför sporadiskt verksamhet och när de gör det så sysslar de oftast med alkoholpolitiska frågor och att arrangera nyktra barer. De har arrangerat nyktra barer med bl.a NBV, Musik Direkt och Fryshuset.