Stockholm
Stockholm

Stockholm

V V älkommen till UNF Stockholm! Oavsett om du är intresserad av fredagshäng, spel, musik eller politik tror vi att du kommer hitta det du vill ha hos oss.

Hos UNF Stockholm har vi har ett brett och varierat utbud av föreningar för dig som vill engagera dig hos oss. Hittar du ingen förening som låter intressant kan du kontakta vår styrelse eller personal för att få tips eller hjälp att hitta rätt!
Förutom våra föreningars aktiviteter arrangerar distriktet olika kurser och event, och för att hänga med på vad som händer kan du följa oss på sociala medier:
Facebook: https://www.facebook.com/UNFStockholm/
Instagram: @unfstockholm

Föreningar

Just nu arbetar vi på att uppdatera informationen om våra föreningar i Stockholm och viss information kan vara felaktig. Vi jobbar på att få det färdigställt så fort som möjligt!

Vi har fler olika föreningar och du väljer själv vilken som passar dig bäst, du kan endera välja utifrån var du bor eller vad du vill göra! Men oavsett vilken förening du är med i kan du gå på andra föreningars aktiviteter.

UNF Huddinge Förening som träffas i Huddinge, och som även har aktiviteter tillsammans med Junis.

PeppKai UNF PeppKai UNF är en ungdomsförening i Stockholm för alkoholfria sociala event med
inriktning på östasiatisk populärkultur och blandad nördkultur. Kontakt: unf@peppkai.se / www.event-peppkai-unf.se

UNF Vildvuxen En förening för unga nykterister som tillsammans med IOGT-NTO-föreningen Vildvuxen arrangerar varierade aktiviteter på Klara södra vid T-centralen!
Följ oss på vår facebook-sida eller gå till och med i vår facebook-grupp! DU kan lätt nå oss på vår mail vildvuxen@iogt.se också. Vi ses!

Seda Vår turkiska förening i Skärholmen, som har egen lokal i centrum. De har varierade aktiviteter flera dagar i veckan!

Väddö Vår förening på Väddö håller olika aktiviteter på olika ställen på orten.

UNF Youth Group Somalisk förening som främst träffas i Skarpnäck.kultur! Arrangerar det återkommande eventet K-Fest!

UNF Knut Vår bästa förening för dig som älskar k-pop och koreansk populär

UNF Alive and Well En förening som arrangerar nyktra konserter i Stockholm, och den återkommande festival Alive and Well Fest!

UNF Södertälje En ny förening för medlemmar i Södertälje. I Södertälje har vi en IOGT-gård där du som är peppad på att arrangera aktiviteter kan vara, kontakta vår VU för mer info!

UNF Järva Nystartad förening, håll utkik efter nyheter!

UNF Söderort Håller till i Skarpnäck i lokalen som kallas för Hangaren. Ses varje onsdagskväll för att spela spel, och har ibland andra aktiviteter på andra dagar. Kontakt:

Stockholm Straight Edge En straight edge-förening som planerar och genomför spelningar och festivaler på olika scener runt om i Stockholm. Ibland har de också andra arrangemang. https://www.facebook.com/StockholmStraightEdge/

UNF 151 Hardcore Musikförening som arrangerar nyktra konserter i Södertälje. https://www.facebook.com/sodertaljehc/UNF Smash En förening som spelar tv-spelet Smash. Håller främst till i Huddinge på Huset just nu!

Om det saknas kontaktuppgifter för en förening du vill komma i kontakt med, kan du vända dig till distriktet.

Kontakt

Distriktsutvecklare: Nina Adolfsson
Mail – nina(@)unf.se
Telefon – 0733838312

Adress:
UNF Stockholm
Klara Södra Kyrkogata 20
111 52 Stockholm

Distriktsordförande: Roxanna Samuelsson
Mail – Roxanna.samuelsson03(@)gmail.com

Kassör: Gabriel Siren
Mail – gabrielsiren(@)gmail.com

Sekreterare: Lennon Brood
Mail – lennon.brood(@)gmail.com

Eller kontakta oss direkt!

    Ditt namn (obligatorisk)

    Din epost (obligatorisk)

    Ämne

    Ditt meddelande