Västernorrland

Västernorrland

V V älkommen till UNF Bästernorrland! Vi är ett härligt och vintertåligt gäng med åldrar mellan 13 och 25 år. Vi hittar på alla möjliga sorters bus och upptåg; från lasergame till övernattningar, från kurser om UNF till kurser om världen, från Stockholmsresor till bara allmänt häng. Vi vill gärna ha med dig på vårt (norr)tåg till toppen!

På distriktsnivå saknar vi för tillfället en styrelse men skulle du som medlem vilja bygga ett nytt och starkt DS Västernorrland är du varmt välkommen att kontakta vår föreningsutvecklare Sara (se kontaktuppgifter nedan) tillsammans är målet att hålla kurser, läger och andra arrangemang ungefär en gång i månaden. Vad som händer i lokalföreningarna kan du läsa mer om under rubriken ”Föreningar”. Vi är alla nyktra och tror på allas lika värde. Att alla ska få vara med och bestämma är för oss en självklarhet, så kom med oss och var den du vill vara!

Kontakt

Fältpersonal

  • Sara Olofsson
    sara.olofsson@unf.se
    0733-83 83 21

Föreningar

Här kan du se vilka lokalföreningar vi har i vårt distrikt. Vill du veta vad föreningen har för verksamhet så hör av dig till den som står som kontaktperson eller klicka dig vidare in på deras hemsidor.

UNF Örnarna, Örnsköldsvik

Kontakt: Sara Olofsson, Föreningsutvecklare Norr
sara.olofsson@unf.se

Vill du bli en av oss? Kom och häng med oss för en meningsfull fritid i drogfri miljö!
I dagsläget värvar vi medlemmar till en stor och trygg ortsförening i Örnsköldsvik. Vill du skapa podd? göra läxor i en lugn miljö? eller bara hänga och snacka världsläget är du varmt välkommen att besöka oss på Bergsgatan 8.

För att bli medlem kan du klicka dig vidare till föreningens hemsidan sim du hittar här: Örnarna
Följ oss på instagram & snapchat @unfornskoldsvik för mer info.

Drömme UNF, Örnsköldsvik

Kontakt: Sara Olofsson, Föreningsutvecklare Norr
sara.olofsson@unf.se

Vi har ett unf-rum i IOGT-NTO lokalen Valhalla, i Drömme, där föreningen hänger. Som medlem får du även tillgång till lokalens gym. För att bli medlem kan du klicka dig vidare till föreningens hemsida.

Föreningens hemsida hittar du här: Drömme

Du är välkomman att gå med i någon av dessa föreningar eller skapa en ny. Har du frågor eller funderingar är du välkommen att kontakta våra härliga föreningar eller vår Föreningsutvecklare: Sara Olofsson, 073 383 83 21 sara.olofsson(@)unf.se