Västernorrland

Västernorrland

V V älkommen till UNF Bästernorrland! Vi är ett härligt och vintertåligt gäng med åldrar mellan 13 och 25 år. Vi hittar på alla möjliga sorters bus och upptåg; från lasergame till övernattningar, från kurser om UNF till kurser om världen, från Stockholmsresor till bara allmänt häng. Vi vill gärna ha med dig på vårt (norr)tåg till toppen!

På distriktsnivå har vi kurser, läger och andra arrangemang ungefär en gång i månaden. Vad som händer i lokalföreningarna kan du läsa mer om under rubriken ”Föreningar”. Vi är alla nyktra och tror på allas lika värde. Att alla ska få vara med och bestämma är för oss en självklarhet, så kom med oss och var den du vill vara!

Kontakt

Fältpersonal

  • Sara Olofsson
    sara.olofsson@unf.se
    073-383 83 21

Föreningar

Här kan du se vilka lokalföreningar vi har i vårt distrikt. Vill du veta vad föreningen har för verksamhet så hör av dig till den som står som kontaktperson eller klicka dig vidare in på deras hemsidor.

UNF Örnarna, Örnsköldsvik

Kontakt: Joel Forsberg 070 255 70 66
Ordförande: River Strindlund 070 210 44 83
Sekreterare: Melissa Westerling 070 201 86 17

Vi har en nyrenoverad föreningslokal i centrala Örnsköldsvik. Som förening arrangerar vi läger, studiecirklar och vi försöker att har 2 – 3 större aktiviteter/ år som t.ex. bowling, paintball och laserdome. Vi gör också studieresor till andra distrikt samt att vi håller ”Spel- & hängkvällar” i unf- lokalen. Kom och häng med oss för en meningsfull fritid i drogfri miljö! För att bli medlem kan du klicka dig vidare till föreningens hemsida.

Föreningens hemsida hittar du här: Örnarna
Följ oss på instagram & snapchat @unfornskoldsvik för mer info.

Drömme UNF, Örnsköldsvik

Kontakt: Filip Segerbrant 076 818 57 18 / filip.segerbrant(@)gmail.com
Vi har ett unf-rum i IOGT-NTO lokalen Valhalla, i Drömme, där föreningen hänger. För att bli medlem kan du klicka dig vidare till föreningens hemsida.

Föreningens hemsida hittar du här: Drömme

Midnimoföreningen, Kramfors

Kontakt: Hassan 072 282 37 17 / midnimoforening22(@)gmail.com

Vår förening vänder sig till ungdomar som vill ha kul tillsammans på vår fritid till exempel så spelar vi fotboll ( och annan sport) samt annat kul, kom med ideér! Vi säger starkt nej till alkohol och andra droger. Vi försöker hjälpa varandra när det gäller läxor men också annat. För att bli medlem kan du klicka dig vidare till föreningens hemsida.

Föreningens hemsida hittar du här: Midnimoföreningen

Trädkvisten, Sundsvall

Kontakt: Är i år en vilande förening, är du intresserad av att väcka den till liv? Kontakta vår Föreningsutvecklare eller bli medlem genom att klicka dig vidare till föreningens hemsida.

Föreningens hemsida hittar du här: Trädkvisten

Du är välkomman att gå med i någon av dessa föreningar eller skapa en ny. Har du frågor eller funderingar är du välkommen att kontakta våra härliga föreningar eller vår Föreningsutvecklare Sara Olofsson på 073 383 83 21 / sara.olofsson(@)unf.se