Västmanland

Västmanland

V V älkommen till UNF Västmanland! Vi kämpar för en demokratisk och solidarisk värld fri från droger och verkar för alla ungdomars rätt till en meningsfull fritid. I UNF Västmanland hittar du starka vänskapsband, fantastiska föreningar och väldigt bra föreningslokaler. Häng med oss på resan mot en bättre värld så får du vänner, upplevelser och massor av fika på köpet!

Kolla in oss på Facebook!

Kontakta oss!

Föreningsutvecklare

Distriktets föreningsutvecklare arbetar med att stötta föreningar samt att hitta nya engagerade medlemmar. Kontakta henne om du skulle vilja hjälp med din förening eller om du vill att vi ska värva på din skola!

Porträtt av Maryam Movahed
Maryam Movahed
073-383 83 20
maryam@unf.se


Nina Adolfsson
073-383 83 12
nina@unf.se

Våra föreningar

I Västmanland hittar du UNF-föreningar i Västerås och Fagersta men det är lätt att starta nya föreningar och vi har tillgång till lokaler på flera andra orter i länet. Kontakta oss om du vill vara med och starta en ny förening!

  • Eldsjälar – Västerås
    I Västerås hittar du Eldsjälar i lokaler på Lovisagården i centrum. Föreningen håller just nu på att starta upp på nytt efter pandemin. Vill du vara med och planera våra aktiviteter så kan du höra av dig till föreningsutvecklaren Eleonora Blom. Besök oss gärna på vår sida på facebook!
  • 201 Västanfors – Fagersta
    I Fagersta hittar du 201 Västanfors i sin lokal på Sveasalongen i Västanfors. Om du vill veta mer om föreningen så kan du skriva till UNF Västmanlands sida på facebook!