Västmanland

Västmanland

V V älkommen till UNF Västmanland! Vi kämpar för en demokratisk och solidarisk värld fri från droger och verkar för alla ungdomars rätt till en meningsfull fritid. I UNF Västmanland hittar du starka vänskapsband, fantastiska föreningar och väldigt bra föreningslokaler. Häng med oss på resan mot en bättre värld så får du vänner, upplevelser och massor av fika på köpet!

Kontakt

För att komma i kontakt med UNF Västmanland så kan du höra av dig till oss på Facebook!

Kontakta UNF Västmanland på facebook

 

Våra föreningar

I Ungdomens Nykterhetsförbund sker det mesta i våra föreningar. I Västmanland hittar du UNF-föreningar i Västerås och Fagersta men det är lätt att starta nya föreningar och vi har tillgång till lokaler på flera andra orter i länet. Kontakta oss om du vill vara med och starta en ny förening!

UNF Eldsjälar – Västerås

I Västerås hittar du UNF Eldsjälar i sin lokal på Lovisagården i centrum. Varje vecka samlas medlemmarna och fikar, umgås och hittar på alla möjliga aktiviteter! Du hittar mer information om föreningen på deras sida på facebook!

UNF 201 Västanfors – Fagersta

I Fagersta hittar du UNF 201 Västanfors i sin lokal på Sveasalongen i Västanfors. Varje torsdag samlas medlemmarna och spelar spel och styr upp alla möjliga upptåg. Om du vill veta mer om föreningen så kan du skriva till UNF Västmanlands sida på facebook!

UNF Effekt

En nystartad ungdomsförening med medlemmar i hela Västmanland för den som vill utföra politisk aktivism och påverkans-arbete! Snart påbörjar Effekt sin verksamhet med Kurser, studiecirklar och diskussionskvällar runtom distriktet! Om du vill veta mer kan du nå föreningsordföranden på Jacob@nehrer.se Eller 076-0475490!