Jämtland

Jämtland

Avdelning: Mitt distrikt
V V älkommen till UNF Jämtland! Vår vision är en demokratisk och solidarisk värld, fri från droger. Hur tänker vi uppnå denna Vision då? Genom att organisera ungdomar mellan 13 och 25 år och ge dem möjlighet att förändra sin fritid! Vi erbjuder en plats att skapa verksamhet av unga för unga. Bor du i Jämtlands län och är sugen på att göra utveckla din fritid? Vill du vara en del av ett större sammanhang och en härlig gemenskap? Då behöver du bli medlem i UNF, detta blir du enkelt genom att kontakta förningen du är intresserad av.

På distriktsnivå saknar vi för tillfället en styrelse men skulle du som medlem vilja bygga ett nytt och starkt DS Jämtland är du varmt välkommen att kontakta vår föreningsutvecklare Sara (se kontaktuppgifter nedan) tillsammans är målet att hålla kurser, läger och andra arrangemang ungefär en gång i månaden. Vad som händer i lokalföreningarna kan du läsa mer om under rubriken ”Föreningar”. Vi är alla nyktra och tror på allas lika värde. Att alla ska få vara med och bestämma är för oss en självklarhet, så kom med oss och var den du vill vara!

Kontakt

Fältpersonal

  • Sara Olofsson
    sara.olofsson@unf.se
    0733-83 83 21

Föreningar

Barnväktarna, Östersund
Kontakt: Sara Olofsson, Föreningsutvecklare Norr
Bli medlem här
Se föreningens hemsida här

UNF #dansärlivet, Östersund
Kontakt: Sara Olofsson, Föreningsutvecklare Norr
Bli medlem här
Se föreningens hemsida här

Du är välkomman att gå med i någon av dessa föreningar eller skapa en ny. Har du frågor eller funderingar är du välkommen att kontakta våra härliga föreningar eller vår Föreningsutvecklare: Sara Olofsson, 073 383 83 21 sara.olofsson(@)unf.se

Vill du stötta UNF Jämtland?

Det finns då olika sätt att göra detta:
1. Prenumerera på Bingolotter, starta din prenumeration på: www.bingolotto.se/forening (glöm inte att fylla i UNF Jämtland)

2. Sponsorhuset, gör ett användarkonto och när du handlar på nätet får UNF Jämtland en del av summan (och du får också pengar tillbaka) www.sponsorhuset.se/unfjamtland/bli-medlem

3. Swisha till 1231702257 eller betala in valfri summa till BG: 5808-7511

4. Ta kontakt med någon i distriktet och vi kommer fram till vad vi kan göra tillsammans!