Gå med i UNF

Gå med i UNF

Publicerat 28 november 2017

G G ör som över 3500 andra ungdomar i åldern 13 till 25 år. Gå med i UNF och i kampen för en mer demokratisk och solidarisk värld fri från droger.

Engagera dig i UNF på tre minuter:

 1. Bli medlem i UNF!
 2. Gilla UNF på Facebook
 3. Börja följa @UNFibilder på Instagram och få koll på vad som händer i UNF
 4. Sprid ett nyktert budskap via din Facebook-status eller genom att #unfibilder på Instagram
 5. Gå med i UNF:s snackgrupp

I UNF ger vi dig som ung en plattform och verktyg för att engagera dig i det du tycker är viktigt. Vi skapar all verksamhet själva utifrån vad vi tycker är viktigt.

Jag vill vara med!

I UNF kan du exempelvis: 

 • Starta en politisk grupp
  Påverka den svenska drogpolitiken tillsammans med dina kamrater, starta en Feministisk grupp, Arrangera en aktion för ungas röst i samhället.
 • Gaming
  Hitta vänner att spela med på fritiden, diskutera gamingkulturen, arrangera en onlineturnering och arrangera ett LAN tillsammans med dina vänner.
 • Bestäm över din fritid
  Du och dina vänner kan själva påverka och skapa er fritid. Starta en förening i UNF som ni själva väljer vad ni vill hitta på i. Få hjälp med verktyg för att kunna skapa och arrangera verksamhet.

Som medlem skriver du under vårt medlemslöfte:

”Som medlem i UNF lovar jag att arbeta för ett bättre samhälle utifrån IOGT-NTO-rörelsens grundsatser. Därmed lovar jag att leva helnyktert, det vill säga att ej använda drycker med högre alkoholhalt än 2,25 volymprocent, ej heller narkotika eller andra gifter med berusande effekt.”

Jag vill vara med!