Vit jul på Stureplan
Nyheter Vit jul

Vit jul på Stureplan

Publicerat 22 november 2017

J J ulafton ska vara något för alla, med alkohol blir det inte så.

Överst på vår önskelista finns en längtan om att alla jular ska firas vita, för att vara så minnesvärda som möjligt av glädje för både barn, ungdomar och vuxna. Det är inte bara vi som önskar oss en vit jul, och därför har vi i Ungdomens Nykterhetsförbund fått låna en lokal på Stureplan för att få fira jul med alla som vill vara med.

Delta, dela och följ vår resa här!

Nu hoppas vi att du ska vara med på plats och fira, om så bara för en stunds paus från alkoholhetsen. Vi är där från 10 på själva julafton och räknar med att börja sluta vid 19, men du är självklart välkommen när det passar dig och när du vill. Vårt fokus med julfirandet på Stureplan kommer först och främst vara på ungdomar. Och du, schema presenteras inom kort!

Om du vill får du gärna hjälpa oss antingen på plats eller genom att sponsra oss med mat, dekoration, julklappar, pengar eller annat. Först och främst kommer detta användas till evenemanget, men allt överskott kommer vi skicka vidare till organisationer som verkar för utsatta ungdomar.

Och på följande länk hittar du även till vår pengainsamling: https://egnainsamlingar.iogtntororelsen.se/fundraisers/vit-jul-pa-stureplan

Självklart är du välkommen att fira in julen med oss, antingen på plats och digitalt här på Facebook!

Vill du bara stötta Vit Jul-kampanjen kan du göra det genom att skriva under för en Vit Jul på http://vitjul.se/

Sök, senast den 14e december, till att volontära för vårt julaftonsfirande på Stureplan här!

Vill du bidra, senast den 17e december, på andra sätt men kan inte delta på plats, anmäl här!

Har du frågor?
Hör av dig till Olle Gynther Zillén, 076 047 81 33 eller ollegz@unf.se eller ollegz på sociala medier.

59.336191,18.079694