Åk till Bryssel och bli en av våra experter på alkoholpolitik
Drogpolitik Nyheter

Åk till Bryssel och bli en av våra experter på alkoholpolitik

Publicerat 3 september 2018

UNF har nu möjligheten att delta med en medlem över 18 år i IOGT-NTO:s Brysselcirkel under hösten.

Är du intresserad av alkoholpolitik och vill lära dig mer om EU? Då kanske du är den vi söker. En medlem från UNF tillsammans med medlemmar från IOGT-NTO får möjligheten att lära sig mer om alkoholpolitik och EU på plats i Bryssel den 2-5 december 2018.

Under tre dagar träffar vi politiker, organisationer och andra aktörer som arbetar med alkoholfrågan inom EU. Flera av passen kommer att hållas på engelska.

Innan resan till Bryssel förväntas du tillsammans med de andra medlemmarna att gå en studiecirkel över internet om EU och alkoholpolitik under november månad.

Du behöver ha den kunskapen för att kunna agera och verka på plats. Dina kunskaper kommer även att nyttjas efter resans slut. Studiecirkeln består av totalt fyra digitala träffar och deltagande krävs för att följa med till Bryssel.

UNF står för din resa, boende och mat i samband med Brysselresan förutsatt at du deltagit på alla cirkelträffar. Anmäl ditt intresse genom att skicka ett mejl och berätta varför just du ska få vara den medlem vi skickar, vad som intresserar dig alkoholpolitiskt och hur du har tänkt använda dina kunskaper från resan när du kommer hem. Skriv ”Studiecirkel EU & alkohol 2018” i ämnesraden.

Vi vill ha din ansökan senast den 30 september! Studiecirkeln startar i början av november.

För frågor och/eller ansökan kontakta:

Kalle Dramstad, politisk sekreterare EU-frågor

E-post: kalle.dramstad@iogt.se