Bli medlem
Bli medlem

Bli medlem

Publicerat 17 juni 2014

Relaterade artiklar

G G ör som över 4000 andra ungdomar i åldern 13 till 25 år. Gå med i UNF och i kampen för en mer demokratisk och solidarisk värld fri från droger.

I UNF ger vi dig som ung en plattform och verktyg för att engagera dig i det du tycker är viktigt. Vi som skapar all verksamhet själva utifrån vad vi tycker är viktigt. Gillar du att arrangera är det här platsen för dig! Vill du träffa nya vänner och hänga på ett schysst ställe? Då är UNF också perfekt. För din fritid är viktigt, all vår verksamhet är drogfri och vi fokuserar på att alla unga ska ha rätt till en grymt bra fritid, vad det än är du vill göra.

Miljî 2

Dans
I UNF firar vi gärna och ofta, men nykter såklart! Foto: Lina Mattebo

Ta ställning! Bli en demokratikämpe med oss! Som medlem skriver du under vårt medlemsavtal:

”Som medlem i UNF lovar jag att göra mitt bästa för att kämpa för ett bättre samhälle såsom det framgår i IOGT-NTO-rörelsens grundsatser. Därmed lovar jag att leva helnyktert, det vill säga att ej använda drycker med högre alkoholhalt än 2,25 volymprocent, ej heller narkotika eller andra gifter med berusande effekt.”

Dss
Som medlem kan du åka på samlingar, kurser och utbyten. Här är UNF:S distriktsstyrelsesamling 2015.
När vi ses utbyter vi kunskap och peppar varandra i vårt arbete. Här på Kongressen i Lund 2015.

Bli medlem

 
 
Begär redigeringsåtkomst
Bli medlem
UNF håller just nu på att byta medlemsregister. Lämna gärna din epostadress så kontaktar vi dig när det går att gå med online igen.
*Obligatorisk
E-postadress *
Din e-post
Namn
Ditt svar
Skicka
Skicka aldrig lösenord med Google Formulär
Formuläret skapades på Ungdomens Nykterhetsförbund. Anmäl otillåten användning - Användarvillkor
 
 

Behandling av uppgifter

Personuppgifter som lämnas till UNF används för att föra medlemsregister och behandlas inom ramen för UNF:s verksamhet.

De kan komma att användas för erbjudanden om tjänster och produkter till dig som medlem. Uppgifterna kan även komma att överlämnas till annan för behandling, exempelvis för administration av medlemsavgifter.

Komplettering eller kontroll av uppgifterna kan göras mot offentliga register som SPAR. UNF är angelägna om att de personuppgifter som registrerats är riktiga. Det är därför viktigt att du meddelar om någon personuppgift om dig är ofullständig eller felaktig. Du kan också på vår postadress skicka begäran om vilka personuppgifter om dig som behandlas.

Ny medlem?

Är du ny i UNF? Välkommen och låt oss sätta igång! Det finns massa saker att göra i UNF. Till en början kan du gå in på ditt distrikts sida för att se vad som händer i distriktet. Du kan också utbilda dig inom UNF och våra frågor. Eller varför inte engagera dig på 3 minuter?

Relaterade artiklar