FÅM-träffar
Nyheter

FÅM-träffar

Publicerat 23 november 2022

Hej! Nu närmar sig 2023 och det är dags att börja planera FÅM, föreningsårsmöte. Du som deltar kommer få delta i tre digitala träffar för att få tips kring hur man genomför FÅM på ett bra sätt. Under träffarna får man möta medlemmar från hela landet och får lära sig massor om föreningsdemokrati och får hjälp att börja planera sitt FÅM.Ta den här unika möjligheten att bli proffs i din förening på demokrati! Det handlar bara om 3 digitala tillfällen på 2 timmar och FÅM-träffarna kommer ge dig:
  • En chans att träffa andra likasinnade från hela UNF-landet!
  • En riktigt bra sak att sätta på CV:et som kan imponera när du söker jobb.
  • Ett snyggt intyg när du avslutat alla 3 FÅM-träffar.
  • En möjlighet att lära dig mer om demokrati i din förening.
  • Kunskap för att bli en stjärna på FÅM i din förening!

Du som har varit med en längre tid och besitter erfarenhet är även en viktig deltagare för att vi ska kunna få till ett bra erfarenhetsutbyte med tips och tricks för ett bra årsmöte.

Alla medlemmar i UNF är välkomna att delta, nya som erfarna, de som sitter i styrelser och de som inte sitter i någon styrelse. Du som har varit med i flera år kanske inte behöver lära dig mer, men däremot kan du delta och hjälpa andra, dela med dig av dina erfarenheter, tips och tricks för att få till ett bra föreningsårsmöte.

Alla är välkomna, anmäl er genom knappen nedan!

Till anmälan

Till mötet!

Har du några frågor är du varmt välkommen att kontakta din respektive föreningsutvecklare, så kommer vi svara så snart vi kan. Om du saknar en föreningsutvecklare eller inte vet vem som har ansvar för din region kan du kontakta paulina.sjoberg@unf.se.