Julkursen 2020
Nyheter

Julkursen 2020

Publicerat 4 september 2019

Information om Julkursen 2020:

Huvudledarna för julkursen har med stöd av UNF:s förbundsledning gjort sitt yttersta för att få till en julkurs som kommer att bli bra och säker under corona-pandemin.

Tyvärr har det inte räckt hela vägen. Jag har som bildningsledare i förbundsstyrelsen och yttersta ansvarig för julkursen därför fattat beslutet att ställa in julkursen 2020.

Olika sätt för att kunna genomföra julkursen med anpassningar i både Frankrike och Sverige har undersökts. Slutsatsen har blivit att det kvarstår för mycket osäkerheter och risker. Inom UNF vill vi självklart ta vårt ansvar under den pågående pandemin.

Detta beslut är naturligtvis otroligt tråkigt, men jag är övertygad om att det är det rätta att göra. Under jullovet är UNF en aktiv del av kampanjen Vit jul. Jag hoppas att det ordnas extra mycket aktiviteter under Vit jul i år. För behovet av gemenskap och nyktra, trygga och roliga sammanhang för barn och unga är minst lika stort jämfört med tidigare år. Prata gärna med andra i din förening och ditt distrikt om att ordna aktiviteter under Vit jul!

Har du frågor kring att julkursen ställs in är du varmt välkommen att höra av dig till mig på simon.thorn@unf.se.

Funderar du på Vit jul går det också att kontakta mig, men det går lika bra att kontakta andra förtroendevalda eller personal inom UNF.