Kamratstödskurs 2023
Kamratstödskurs 2023
Nyheter

Kamratstödskurs 2023

Publicerat 19 maj 2023

I över 30 år har UNF arrangerat en kamratstödskurs som sker i franska Alperna. Kursen är en vecka lång och sker över jul. Konceptet bakom kursen är att deltagare får lära sig mer om kamratstöd i kombination med skidåkning för att bli utmanade i både kropp, sinne och själ.

Nu söker vi en-två personer som vill vara huvudledare för kursen. Uppdraget innebär att ni blir ansvariga för planering och genomförande av kursen. Huvudledarnas ansvar innefattar bland annat att rekrytera gruppledare och deltagare, söka ekonomiska bidrag till kursen, sätta ramarna och forma innehållet i kursen, hålla i en ledarsamling för gruppledarna och vara ansvarig för att allt går bra under kursen.

Kamratstödskursen är en av UNF:s större arrangemang och den har deltagares personliga utveckling i fokus. Under kursen får deltagare möta ämnen som kan upplevas som känslomässiga och som berör på djupet. Därför är det viktigt att du som huvudledare inte bara har erfarenhet av arrangörskap, men också är en trygg och stabil ledare.

Årets kamratstödskurs äger rum i Serre Chevalier 22-31 december.

Det går också att söka till uppdraget som gruppledare.

Ansök till huvudledare Ansökan till gruppledare

Har du några frågor kontakta:
Sebastian Udenius, förbundssekreterare
sebastian.udenius@unf.se eller 072-4224943