Kongressförfesten 2019
Kongressen 2019

Kongressförfesten 2019

Publicerat 1 november 2018

K K ongressen är den viktigaste och fetaste saken UNF gör. Det är nämligen där vi tillsammans bestämmer vad UNF:s ska göra för att fortsätta förbättra världen och hur vi ska lyckas med det. För att värma upp på riktigt kommer vi att börja redan i februari med Kongressförfesten! 

Under helgen kommer vi att prata om vart UNF är idag och vart vi är på väg. Vi kommer att testa olika idéer, lyssna på varandras tankar och börja smida planer för vad kongressen borde bestämma om.

Det kommer finnas ett första förslag på arbetsplan, budget, drogpolitiskt program med mera som förbundsstyrelsen med spänning vill höra vad du som medlem tycker.

När du går från kongressförfesten kommer du ha hundra olika idéer på vad UNF borde göra och hur vi kan bli ännu bättre på det vi gör. Du kommer också ha kompisar som hjälper dig på vägen med att förverkliga dina idéer.

Vart? Skövde
När? 22-24 februari
Pris? 250kr! Då ingår resa, boende och mat!
Vilka får åka? Alla distrikt får skicka 2 personer, så prata med din distriktsstyrelse om du vill åka! Om du inte skickas av ditt distrikt kan du ansöka och får åka om det finns plats 🙂
Sista anmälningsdag? 1 februari

OBS. Anmälan är bindande och vid avbokning kan du debiteras en avgift. Mer info finns här: https://www.unf.se/avbokingspolicy

Frågor? Kontakta Bildningsledare Anneli Bylund på anneli@unf.se

Anmäl er här!