Ny kommunikatör
Kansli Nyheter

Ny kommunikatör

Publicerat 6 oktober 2021

UNF har fått en ny kommunikatör!

Mitt namn är Lowe Elfström, jag är 23 år och jag är nyexaminerad från Medie- och kommunikationsvetarprogrammet på Göteborgs Universitet. Det är jag som efterträder Sofia, vår tidigare kommunikatör. Jag är idag bosatt i Göteborg, men kommer under hösten att flytta upp till Stockholm. Jag kommer att ha mitt kontor i IOGT-NTO-huset på Stora Essingen.

Jag har varit medlem i UNF sedan 2017, då jag gick med i Kalmar distrikt. Sedan dess har jag suttit på flera förtroendeposter i föreningar och distrikt, och jag sitter just nu som sekreterare för UNF Väst.

Det är superspännande att få jobba för UNF, och jag hoppas att jag kommer att få lära känna er och UNF-landet mycket bättre under min tid som anställd. Jag ansvarar för allt från UNFs hemsida till kampanjutformning, och kan hjälpa till med allt från föreläsningar om den grafiska profilen till att ge er tillgång för att redigera hemsidan. Har du några som helst frågor eller funderingar som rör kommunikation, eller annat spännande, så tveka inte att höra av dig!