Världens Barn 2018
Nyheter

Världens Barn 2018

Publicerat 20 september 2018

N N u är det åter dags för insamlingen till Världens Barn. Tillsammans med IOGT-NTO-rörelsen är UNF med och skramlar för Världens Barn för stöd till familjer i Thailand. Ett viktigt arbete för barndrömmar!

För vissa barn är det en självklarhet att ha en trygg uppväxt, att gå i skolan, ha tak över huvudet och mat på bordet. Men för vissa barn är det inte det…
New och Nate, på bilden, bor i Norra Thailand med sin mormor och får, via Världens Barn, stöd av organisationen CAM som stödjer barn som kommer från familjer som har svårt att betala för att barnen ska kunna gå i skolan. Det kan vara för att någon i familjen har drabbats av hiv eller aids eller att någon lider av missbruk och därmed har svårt att försörja familjen.
Gör det möjligt för fler barn att uppfylla sina drömmar, var med och stötta Världens Barn! #barndomsdrömmar

Vissa familjer har inte råd att köpa skolväska, pennor och papper till sina barn – och då får de inte gå i skolan! Så ska det inte vara!

Skramla eller skänk pengar till Världens barn så får barn som New och Nate de saker de behöver för att få gå i skolan!

UNF har en egen insamling som heter Bellas utmaning där du som skänker kan skicka med en barndomsdröm som du hade som liten, det kan vara att äta 30 chokladbollar eller klättra i en massa träd, så kommer Bella återskapa de på vår instagram (@unfibilder)

Bidra här!

Läs mer här – varldensbarn.se/iogt-nto

Ge en gåva