150
150
Kampanj Nyheter

150

Publicerat 5 september 2022

V V ill du med och värva och bidra till att UNF blir större? Då har du hittat rätt, nu kör vi!

Nu lanserar vi höstens värvningskampanj, och vi vill bli så många som möjligt! För att göra det extra intressant har vi lagt in ett element av tävling i det. För varje ny värvad medlem är ni ett steg närmare att nå nästa milstolpe, och därmed ett nytt pris!

Följ hur det går här på hemsidan eller på Discord i kanalen #150! Att vara en del av kampanjen är enkelt, det viktigaste är att rapportera in era värvningar. Gå med i Discord och berätta om dina värvningsinsatser, dela med dig av dina bästa värvartips, berätta hur ditt värvande går, eller ställ frågor om det är något du undrar över. Tryck på knappen nedan för att komma till UNF-lokalen på Discord!

Till 150

Har ni värvat? Rapportera in det så vi kan få in det i måluppfyllelsen! Glöm inte att kryssa i rutan för att ni gjort er insats i samband med en kampanj, så vi inte missar någon. Klicka på knappen nedan för att komma till formuläret!

Rapportera

 

Upplåsta milstolpar

Den första milstolpen är upplåst!

  • 10 medlemmar lanseringsvideo, förklara milstolparna 

Forsta_milstolpen_avklarad_480p

  • 30 medlemmar, FS bästa värvningstips 

Jacobs bästa värvartips

Johans och Simons bästa värvartips

  • 60  medlemmar, FS utför ett uppdrag

FS Utmaning

  • 100 medlemmar – Ny merch i UNF-butiken! Nytt innehåll är på G!

 

  • 150 medlemmar – Invigning på kongressen med möjlighet att för de som inte deltar på kongressen kan få delta under invigningen- ett visst antal platserSnart är det återigen dags för kongress och under kongressen sitter vi inte bara i plenum och diskuterar arbetsplan och budget, utan vi bjuder även in till fest! När vi passerar denna milstolpen kommer det att anordnas en invigning.

Kommande milstolpe

  • 200 medlemmar, FS show på invigningen, FS show som underhållning till invigningen 

 

En invigning behöver också lite innehåll, när vi passerar denna milstolpen anordnar förbundsstyrelsen en FS-show. Ett framträdande du inte vill missa!