Kompisvärvning
Nyheter

Kompisvärvning

I I april och maj fokuserar vi i UNF på kompisvärvning. Bjud in en eller flera kompisar till digitala aktiviteter och få de sedan att bli medlemmar för att vara med i en tävling om finfina priser till din förening. Ju fler vi blir, desto roligare är det i UNF!

Hur går det till

Bjud in kompisar, klasskamrater, syskon, eller bekanta till att vara med på digitala aktiviteter, så de får en förståelse för vad UNF är och vad man kan göra i er förening. Genom att de sedan blir medlemmar i UNF under april och maj månad har din förening chans att vinna första pris på ett Playstation 5! Ett andra och tredje pris finns i potten också. Men det gäller att värva minst 30st för att vara med i tävlingen.

Ni kan antingen be de bli medlemmar genom unf.se/blimedlem eller så kan ni enkelt via Ebas ta fram en unik länk för just er förening, då hamnar de automatiskt rätt! Har ni problem med att ta fram er unika länk maila info@unf.se

Anmälan

Återregistrering

Ett tips är att redan värva in medlemmar som var med i er förening förra eller förrförra året. Läs mer om återregistrering hittar ni på knappen nedan.

Läs mer här

Marknadsföring

Det absolut bästa sättet att kompisvärva är att helt enkelt fråga era kompisar om de vill bli medlemmar i UNF, men om ni vill testa hitta nya medlemmar utöver erat kompisnätverk kan det krävas lite marknadsföring. Här tipsar vi lite om hur ni kan marknadsföra er på bästa sätt.

Och kom ihåg att ni alltid kan höra av er till Kommunikatör Sofia för hjälp.

Facebook annonser

Genom Facebook kan ni annonsera både där och på Instagram till er föreningssida. Det krävs att du är admin och har behörighet att annonsera, och det kan vara lite knepigt att navigera sig. Men ni kan ta hjälp av Sofia för att både få tips och hjälp, eller om ni hellre vill annonsera via UNFs konto men länka till er förening.

Bilder att använda

Nedan kommer bilder man kan använda i marknadsföringen, har ni tillgång till canva är det även lätt att göra nya som passar er förening bättre, eller där ni marknadsför en digital aktivitet t.ex. Hör av er till er distriktstyrelse eller verksamhetutvecklare för att få tillgång till canva, eller om de kan hjälpa er direkt med det.