Ledarträffar med Junis
Nyheter

Ledarträffar med Junis

Gå en kurs med Junis! Är du intresserad av att gå kurser med IOGT-NTO-rörelsens juniorförbund Junis? Då är detta ett perfekt tillfälle, kolla bland de olika kursera nedan och skriv ner i din kalender. Det är samma möteslänk för samtliga träffar: https://us06web.zoom.us/j/83551858405 Har du (ja, just DU) förslag på träffar eller vad DU vill lära dig mer om. Tipsa oss på christine.bokstrom@junis.se 

Lifehacks för sociala medier – Molly Giacone

Junis kommunikatör Molly ger er tips för att lyckas bättre med era sociala medier. Oavsett vilken tidigare vana ni har av sociala medier kommer ni få med er användbara saker att tänka på och enkla verktyg.
Tisdag 7 februari kl 18:30–20:00

Läger och utelekar – Christine Bokström och Isak Folcker

Om ni vill ni ha tips på aktiviteter och utelekar till sommarens läger är denna träff perfekt för er. Vi älskar läger och ger er våra bästa tips!
Torsdag 23 februari kl. 18:30–20:00

Hur ni jobbar med Junis teater – Isak Folcker

Vill du lära dig hur du använder Junis egna teatermanus på bästa sätt? Vill du veta vilka manus som funkar bra för olika åldrar? Eller vill du få tips på bra dramaövningar? Då är denna ledarträff för dig!
Tisdag 7 mars kl. 18:30–20:00 

Den svarta draken  Maria Rönnedal

Använd ett spännande bordsrollspel med värderingsövningar för att prata om alkohol, narkotika och tobak med barn (cirka åk 3–6). Kom och bli inspirerad av Maria som tagit fram materialet! www.dromprojektet.se
Torsdag 23 mars kl. 18:30–20:00

Sällanaktiviteter  Pär Forsström och Ingela Thorstensson

Sällanaktiviteter kan vara öppna aktiviteter, ett komplement till veckoverksamhet eller en extra höjdpunkt för Junisar. Hur kan vi se sällanaktiviteter som en möjlighet i Junis? Vi delar med oss av tips samt pratar marknadsföring, medlemsvärvning och Junis-profilering.
Söndag 23 april kl. 18:30–20:00 

Konsten att skaffa pengar till verksamhet – Mona Örjes

Mona ger sina bästa tips på hur man kan jobba med sponsring och bidragsansökningar för att finansiera läger, träffar och annat.
Söndag 7 maj kl. 18:30–20:00 

Självledarskap – Anneli Bylund

Träffen handlar om hur man kan tänka om självledarskap. Hur leder du dig själv och vilka tekniker finns det? Ni kommer få tips och trix men också lära av varandra.
Tisdag 23 maj kl. 18:30–20:00 

Normkritik – Anneli Bylund

Vad är en norm och hur märker du av det i både samhället och i din Junis-verksamhet? Vi kommer att vända och vrida på vad normer är. Vi kommer också prata om hur vi kan jobba normkritiskt i verksamheten för att skapa en bättre miljö för alla barn och ledare.
Onsdag 7 juni kl. 18:30–20:00