Medlemsundersökningen
Nyheter

Medlemsundersökningen

Publicerat 5 oktober 2022

Nu är medlemsundersökningen äntligen här och vi uppskattar verkligen att du som medlem tar några minuter att svara på den. Dina svar hjälper oss att förbättra UNF och blir även en möjlighet för dig att tycka till om UNF:s verksamhet och delge egna tankar och idéer! Sista svarsdag är 31 oktober, men det är bäst att svara så snart du kan så du inte missar möjligheten.

Dina svar är helt anonyma. Du behöver inte ha en lång erfarenhet av att vara engagerad, utan alla erfarenheter är varmt välkomna att besvara enkäten.

Tillsammans blir vi ännu bättre, och kan skapa ett starkare UNF!

Har du några frågor kring enkäten är du varmt välkommen att kontakta vår förbundsutvecklare Frida Lind på frida.lind@unf.se

Till enkäten

Du har också chans att vinna biobiljetter! Alla som svarar på medlemsundersökningen och därefter skickar sitt namn och postadress till info@unf.se är med i utlottningen av två biobiljetter som skickas hem med posten till vinnaren.

Som förening har ni även chansen att vinna biobiljetter till alla svarande om ni gör det tillsammans som aktivitet! Gör såhär: anordna en särskild aktivitet där alla fyller i medlemsundersökningen eller ha det som ett inslag som alla deltagare gör på en aktivitet ni redan har inplanerad. Sedan tar ni en bild när ni tillsammans gör medlemsundersökningen och skickar bild, namn på de som var med och en postadress dit ni vill att vi skickar biobiljetterna till info@unf.se när alla fyllt i och skickat in sina svar. Vi skickar biobiljetterna till er på angiven postadress (t.ex. föreningens adress eller till någon i styrelsen).

Vi hoppas att du är med! Sprid gärna detta till alla dina UNF-vänner.