SM i Opinionsbildning 2021
SM i Opinionsbildning 2021
Drogpolitik

SM i Opinionsbildning 2021

I I början av 90-talet genomförde UNF flera upplagor av SM i Opinionsbildning under självaste Vasaloppet. Syftet var att tävla i vem som kunde synas och höras mest. Eftersom året är som det är har vi fokuserat på digital opinionsbildning och digital aktivism under årets version av SM i OP. Var med under Folknykterhetens vecka, den 10-16 maj och skapa digital aktivism och opinionsbildning. Lycka till!

Hur går det till?

Under folknykterhetens vecka, den 10-16 maj 2021, ska ni försöka göra så mycket opinionsbildande verksamhet som möjligt. Ni tävlar som lag om minst två personer. När ni anmäler er utser ni en ordensman som blir ansvarig för ert lag. Ni bestämmer också ett ordensnamn (lagnamn).

Ordensmannen får ett lösenord att använda för att logga in på unf.se/smiop21-lag där uppdragen finns tillgängliga. Det är även där ni rapporterar in de uppdrag ni genomför, OBS tänk på att fota allt ni gör, de används som bevis i rapportering.
Den orden som får flest poäng vinner den ärofyllda titeln som svenska mästare i opinionsbildning 2021, och även ett hemligt pris…

SM i OP avslutas 16 maj 00.00.
Den vinnande orden avslöjas den 17 maj i sociala medier.

Anmälan