UNF till fler
Distrikt Kampanj Nyheter

UNF till fler

Publicerat 11 januari 2022

Relaterade dokument

Ge UNF till fler ungdomar i Sverige! Nu lanserar UNF en ny kampanj, UNF till fler, som fokuserar på att vi ska ge alla chansen att bli en del av UNF.

Vad är UNF till fler?

UNF till fler är en värvarkampanj som riktar sig till alla er föreningar i hela landet. Vi har skickat ut ett kit med ett exemplar av Värvarboken samt ett blad med information om kampanjen, och det bör nå er inom de närmsta dagarna. Om ni inte fått ett kit än kontakta vår kommuniktör Lowe Elfström via mail så skickar han ett kit så snart som möjligt. Värvarboken är ett första steg på hur ni ska kunna planera er värvningsinsats, och den är tänkt att bli en del av er föreningslåda.

 

Till kit 2 kommer vi att skicka ut tröjor och en rollup som ni kan använda när ni värvar. Men för att få detta paket behöver ni anmäla ert intresse för hur ni ska kunna delta i kampanjen. Läs mer nedan!

 

Du och din förening kan göra en verklig skillnad i andras liv genom att ge dem den gemenskap och den trygga, meningsfulla fritid som UNF gett er! UNF till fler innebär att vi gör mer! Vi ska synas ute på skolor och fritidsgårdar runt om i Sverige och ge fler möjligheten att delta i kampen för en demokratisk och solidarisk värld fri från droger! Målet med UNF till fler är alltså att våra föreningar ska komma ut och värva på så många platser som möjligt. Allt er förening behöver göra är att skicka ett sms och säga att ni är på! Då får ni ett värvarkit med tröjor och roll-up, ni får också hjälp med att boka skolor att besöka om ni behöver det!

Så vad händer nu?

– När ni sagt att ni ska vara med på kampanjen kan ni börja planera! Behöver ni hjälp att planera kan ni få det av er föreningsutvecklare eller distriktsstyrelse.

– Vi kommer löpande att skicka ett värvarkit till er som innehåller coola UNF-tröjor och en rolupp, då är kampanjen officiellt igång!

– Mellan den 5e februari och den 15e maj pågår kampanjen UNF till fler.

Hur deltar du i kampanjen?

Nu är det dags för din förening att bestämma sig för att delta i kampanjen UNF till fler!

Ni deltar i kampanjen genom att skicka ett sms till Jacob Nehrer som sitter i UNF:s förbundsstyrelse. Ni behöver bara messa ett “Ja” och namnet på er förening till 073-383 83 11

Nästa steg är att vänta på värvarkittet och börja planera er värvning! Använd värvarboken för stöd, tips och hjälpmedel, så har ni en god grund till er värvning!

OBS!

I det kit 1 som skickades ut i januari finns information med om att deadline för intresseanmälan är 19:e januari. Vi har valt att ta bort denna deadline, men att det är först till kvarn som gäller. När ni har anmält ert intresse så skickar vi kit 2 till er förening så snart vi kan.

 

Har du ännu inte fått kit 1?

Kontakta vår kommunikatör på lowe.elfstrom@unf.se så skickar han ett nytt kit med Värvarboken direkt. Under tiden kan ni läsa Värvarboken i digital form genom knappen nedan!

 

Värvarboken

Relaterade dokument