Planera Världskongressen 2018
Planera Världskongressen 2018
Nyheter

Planera Världskongressen 2018

Publicerat 6 mars 2017

D D en 6-11 augusti 2018 kommer nykterhetsorganisationer från hela världen till Sverige. IOGT-NTO-rörelsen (IOGT-NTO, UNF, Junis och NSF) står värd för paraplyorganisationerna IOGT Internationals respektive Actives kongresser som ska hållas i Sigtuna, norr om Stockholm. Planerandet för denna fantastiska augustivecka är nu igång och vi vill välkomna dig till att vara en del av det!

Har du tankar om vilka workshops som borde finnas, hur en fixar logistiken på ett så stort arrangemang, hur barnpassningen borde fungera, vad för typ av kvällsaktiviteter och utflykter som kan erbjudas under veckan eller annat som behövs för att göra en riktigt bra kongressvecka? Då borde du engagera dig i en arbetsgrupp inför kongressen!

Arbetsgrupperna är ansvariga för planerandet av verksamheten inom respektive område. Under våren startar vi arbetet i dessa grupper och då behöver vi dig, din kompetens, erfarenhet och ditt engagemang!De arbetsgrupper som finns att välja mellan är:

  • Service- och logistikgruppen – ser till att all logistik fungerar smidigt
  • Funktionärsgruppen – ansvarar för rekrytering, utbildning och samordning av funktionärer
  • Aktivitetsgruppen – planerar, förbereder och genomför aktiviteter
  • Seminarie- och workshopgruppen – samordnar, schemalägger och planerar seminarier och workshops
  • Matgruppen – samordnar och planerar den mat som erbjuds under kongressen
  • Barnaktivitetsgruppen – skapar meningsfull och rolig sysselsättning för barn under kongressen
  • Ekonomigruppen – arbetar med att söka extra medel för kongressen

Då kongressen arrangeras i Sigtuna tror vi att du som vill engagera dig på ett tidigt stadie i en arbetsgrupp bor i Mälardalen eller är van att arbeta på distans.

Anmäl dig till en arbetsgrupp via https://nykterscout.typeform.com/to/vbdHfA Har du frågor så kontakta Världskongressens styrgrupp på VK18@iogt.se.

Varmt välkommen att anmäla dig!